Türkiye Maarif Vakfı 2021-2022 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
Türkiye Maarif Vakfı 2021-2022 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Türkiye Maarif Vakfı 2021-2022 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Temmuz 08, 2022



Yurt dışında örgün ve yaygın eğitim hizmetleri vermek ve geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Maarif Vakfı, eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında öğrencilerin, çalışanların ve mezunların bir araya geldiği sosyal etkinliklerle de ön plana çıkıyor. İlki 2021’de gerçekleştirilen mezuniyet töreninin ikincisi bu yıl 12. Ülke Temsilcileri İstişare Toplantısı içerisinde yapıldı.

Türkiye Maarif Vakfı Genel Merkezinde düzenlenen programda 2021-2022 eğitim öğretim dönemi lisans ve yüksek lisans mezunu 21 öğrenci için tören düzenlendi.

Programa; Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleriyle; daire başkanları, ülke temsilcileri, mezun öğrenciler ve davetliler katıldı.

Prof. Dr. Birol Akgün’ün konuşmasıyla başlayan etkinlikte; mezun öğrenciler adına Sharafat Batur söz aldı. Akgün yaptığı konuşmada Maarif Okullarının başarısından ve katkılarından söz ederek yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti. Akgün mezun öğrencilere de başarılar diledi. Batur da “Her zaman yanımızda olan, kamplarla, eğitim programları ile, farklı motivasyon etkinlikleri ile hayatımıza renk katan, bize bu mezuniyet programını düzenleyen Türkiye Maarif Vakfına şahsım ve arkadaşlarım adına canı gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Müzik dinletisi, mezuniyet kütüğü merasimi, flama teslim töreni, plaket ve hediye takdimi ile devam eden tören, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.