Saraybosna Maarif Okulları Ramazan’a “Hoş geldin” Dedi
Saraybosna Maarif Okulları Ramazan’a “Hoş geldin” Dedi

Saraybosna Maarif Okulları Ramazan’a “Hoş geldin” Dedi

Nisan 04, 2022




Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da faaliyet gösteren Türkiye Maarif Vakfı Okullarında Ramazan ayı büyük bir coşkuyla karşılandı. Maarif Okulları yönetimi ve Okul Aile Birliği’nin düzenlediği konsere öğrenciler, okul temsilcileri ve veliler katıldı.

Türkiye Maarif Vakfı Bosna Hersek Temsilcisi Yakup Gül, Maarif Okullarında anaokulundan lise son sınıfa kadar Cambridge programı çerçevesinde eğitim verdiklerini belirterek “Okulumuza olan ilgi her geçen gün daha da artıyor. Bu yıl veli meclisi üyelerimizle beraber Ramazan coşkusunu çocuklar, aileleri ve velilerimizle beraber yaşayalım istedik.” diye konuştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Selmir Turic de çocukları Ramazan ayı için hediyelerle sevindirmek istediklerini dile getirerek “Bayramlarda gelenek haline gelen hediyeleşme merasimimizi bu yıl Ramazan başlangıcında organize etmeye karar verdik. Çocuklarımızın Ramazan ayını güzellikle geçirmelerini ve öyle hatırlamalarını istedik.” ifadelerini kullandı. Programda Hazreti Hamza Korosu ilahiler söyledi. Konser sonunda çocuklara hediye paketleri dağıtıldı.