Mali Maarif Okulları İftar Programında Buluştu
Mali Maarif Okulları İftar Programında Buluştu

Mali Maarif Okulları İftar Programında Buluştu

Nisan 13, 2022



Türkiye Maarif Vakfı, Mali’de iftar programı düzenledi. İftara Türkiye’nin Bamako Büyükelçisi Murat Mustafa Onart, Mali Eğitim Müşaviri Faruk Bozkoyun, Mali’de yaşayan Türk vatandaşları, öğretmenler ve veliler katıldı. Başkent Bamako’da bulunan Şehit Fethi Sekin Eğitim Kompleksinde gerçekleştirilen etkinlik Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Etkinlikte konuşan Murat Mustafa Onart, Türkiye Maarif Vakfının Mali’de çok önemli eğitim çalışmalarına imza attığını belirterek, “Vakfımız sofrasını herkese açmış. Bunu görmek ve bu duyguları paylaşmak çok güzel.” dedi.

Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Selim Cerrah da Vakfın eğitimde yeni bir marka olarak ortaya çıkması için gerekli adımları atmaya devam ettiğini kaydetti. En büyük destekçilerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti olduğunu ifade eden Cerrah, “Devletimizin bugüne kadar bize vermiş olduğu bütün katkılara, emeklere, biz Maarif ailesi olarak gönülden teşekkür ediyoruz. Dikilmiş olan bayrakları gelecekte daha güzel ve büyük ufuklara taşınabilmesi için enerjimizin hiçbir tükenmemesini diliyorum.” diye konuştu.