Avustralya Maarif Okullarına Mükemmellik Ödülü
Avustralya Maarif Okullarına Mükemmellik Ödülü

Avustralya Maarif Okullarına Mükemmellik Ödülü

Ağustos 18, 2022



Faaliyete başladığı 2019’dan bu yana gerek eğitim öğretim alanındaki çalışmaları gerek sosyal ve kültürel alanda ortaya koyduğu işlerle adından söz ettiren Avustralya Uluslararası Maarif Okulları, 2022 Avustralya Eğitim Ödülleri'nde binlerce seçkin okul arasından Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü.

Avustralya’nın en prestijli ödüllerinden olan bu ödül, ülkenin en iyi performans gösteren okullarının ve eğitimcilerinin olağanüstü başarılarını ödüllendiriyor. Ülkenin ileri gelen eğitim yöneticileri ile eğitimcilerinin jürilik yaptığı Avustralya Eğitim Ödülleri’nde; kısa zamanda gösterdiği hızlı gelişme, çocukların zihinsel ve sosyal gelişimleri için uyguladığı programlar ile Türkçe programları sayesinde Avustralya Uluslararası Maarif Okulları Müdürü Dr. Zeynep Yaseen’e Özel Okullar kategorisinde Yılın Okul Müdürü ödülü verildi.

Okul yönetimi, okul müdürü ve öğretmenlerin gayretleriyle dört yıl gibi kısa bir sürede Avustralya Uluslararası Maarif Okulları kalitesini tescilledi ve Avustralya’nın en prestijli okulları arasına girdi.