V. Uluslararası Maarif Fotoğraf Yarışması Başlıyor
V. Uluslararası Maarif Fotoğraf Yarışması Başlıyor

V. Uluslararası Maarif Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Eylül 03, 2024


Maarif Okulları öğrencileri ve çalışanlarının katılımıyla iki farklı kategoride gerçekleşecek olan geleneksel Fotoğraf Yarışması, bu yıl "Benim Ülkem” temasıyla beşinci kez düzenlenecek.

 

Yarışmada öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımız “Benim Ülkem / Kültür - Sanat - Gelenek” temalı fotoğraflarıyla kendi kategorilerinde yarışacaklar. Öğrenci başvurularında iki aşamalı yarışma yapılacaktır. İlk aşama olarak okul içi değerlendirme yapılarak, ödüllendirilecektir. Okul içinde ilk üç dereceyi alan eserler, Maarif Okulları arasında uluslararası yarışacak ve derecek kazanacaktır. Kazanan eser sahipleri değerli hediyelerle ödüllendirilecektir. Ayrıca başvuru kriterlerine göre katılan tüm fotoğraf sahiplerine “Uluslararası Maarif Fotoğraf Yarışması Katılım Sertifikası” verilecektir.

 

Yarışmacılar kendi ülkelerinin zengin kültürel mirasını, sanat geleneğini ve geleneksel uygulamalarını yarışma fırsatı ile sunmuş olacaklardır. Profesyonel jüri tarafından değerlendirilecek yarışmada, dereceye girecek tüm eser sahiplerine özel seçilmiş hediyeler takdim edilecek.

 

Ayrıca, yarışmacıların eserlerini gönderebilecekleri ve önceki yıllarda derece alan fotoğrafları görebilecekleri “eyesofmaarif.com web sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Yarışmaya katılacak tüm fotoğraf sever yarışmacılara, şimdiden başarılar dileriz.

 

Başvuru: eyesofmaarif.com

Son başvuru tarihi: 29 Ekim 2024